Μονωτικά υλικά

Περλίτης
 
YTONG
 
Το YTONG Block είναι ένα βιομηχανικό προϊόν, το οποίο παράγεται σε διάφορα πάχη, μεγέθη και πυκνότητες.Η εξαιρετική θερμομόνωση που παρέχει μέσω του αέρα που είναι παγιδευμένος μέσα σε εκατομμύρια πόρους, είναι κύριο χαρακτηριστικό του υλικού.Οι απαιτήσεις του Κανονισμού Θερμομόνωσης, αλλά και για την έκδοση πιστοποιητικού ενεργειακής ταυτότητας του κτιρίου, καλύπτονται με ευκολία, με την τιμή του συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας να φτάνει το εκπληκτικό 0,090 kCal/mhoC.
 Άλλες ιδιότητες του YTONG Block είναι η δυνατότητα να φέρει μεγάλα φορτία και εξαιρετική αντίσταση απέναντι στην πυρκαγιά. Τα YTONG blocks μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πυροδιαμερίσματα.Τα χερούλια που υπάρχουν στα YTONG Block επιτρέπουν στο χρήστη να τα τοποθετήσει με εργονομία, εξίσου εύκολα και γρήγορα, πάνω σε μία λεπτή στρώση κόλλας YTONG. Επιπλέον ευκολία παρέχετε με τα αρσενικά και θηλυκά αυλάκια που υπάρχουν στις πλευρές των YTONG Blocks. Επιπλέον, τα YTONG μπορούν να κοπούν πολύ εύκολα με το πριόνι χειρός της YTONG, ενώ για μεγαλύτερα έργα η εταιρία μας διαθέτει προς πώληση ειδικές μηχανές κοπής για πορομπετόν.   
 Τα YTONG  Blocks παράγονται από φυσικές πρώτες ύλες – χαλαζιακή άμμος, τσιμέντο και νερό.
 
Ένα από τα κύρια οφέλη YTONG είναι ασφάλεια. Ένας ιδιοκτήτης που χρησιμοποιεί τα YTONG Blocks δημιουργεί ένα υγιές, λειτουργικό και ασφαλές κτήριο. Ένα άλλο όφελος του συστήματος δόμησης της  YTONG είναι η ευκολία του υλικού να μεταβάλλεται. Η YTONG μπορεί να παρέχει έμπειρες και δοκιμασμένες αρχιτεκτονικές λύσεις που θα ενισχύσουν και θα προβάλουν μια μοναδική αρχιτεκτονική εικόνα για το κτήριο και τον ιδιοκτήτη του. Επιπλέον, οι ανώτερες θερμικές ιδιότητες που συνδέονται με όλα τα προϊόντα YTONG οδηγούν σε ένα αξιοσημείωτο ποσοστό εξοικονόμησης ενέργειας.

Θερμομονωτικό πλακίδιο για δώματα

Το θερμομονωτικό πλακίδιο είναι ένα βιομηχανικό προϊόν το οποίο αποτελείται απο θερμομονωτικό υλικό το οποίο είναι θερμικά συγκολλημένο σε πλακίδιο. Για δώματα, ταράτσες κ.λ.π.
Συνήθως εφαρμόζεται σε σύστημα ανεστραμμένης μόνωσης με τη στεγάνωση κάτω από αυτό. Πολύ καλά αποτελέσματα ειδικά το καλοκαίρι.